Noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris durant el mes de maig a Blanes

Imatge d'una de les sesions que s'han fet recentment

Imatge d’una de les sesions que s’han fet recentment

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant aquest mes de maig càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència. La inscripció és gratuïta i es faran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial).

La propera jornada, que serà la segona d’aquest mes, tindrà lloc el proper 21 de maig, i donarà els trets més destacats del Pla de Prevenció de Riscos Laborals que tota empresa que tingui treballadors està obligada a tenir realitzat. Un tècnic acreditat per la Generalitat en Prevenció de Riscos Laborals explicarà com assumir personalment aquesta gestió perquè suposi un cost menys per a l’empresa.

La tercera sessió formativa que es farà el 28 de maig tractarà sobre la seguretat alimentària i com aplicar-la al propi negoci, i anirà a càrrec de professionals de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Aquesta jornada està adreçada especialment a empreses o emprenedors de restauració en general: bars, cafeteries, restaurants, hotels, càmpings, etc

Per últim, la quarta càpsula organitzada per aquest mes de maig tindrà lloc el 29 de maig i els seus assistents aprendran a crear i gestionar el perfil de Facebook a la seva empresa. Val a dir que aquesta sessió l’ha organitzat l’Ajuntament de Blanes a petició dels assistents a anteriors càpsules formatives.

Les inscripcions es poden fer través d’aquest enllaç a la web de l’Ajuntament. D’altra banda, per a obtenir més informació cal adreçar-se al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.net