Sidorme Hotels patrocinarà el Blanes HCF durant aquesta temporada i 2014

El Blanes Hoquei Club Fundació i la cadena Sidorme Hotels van signar el pasat dilluns un conveni de patrocini que s’allargarà durant el què queda de la present temporada esportiva i la propera. L’acte, que va tenir lloc a l’hotel Sidorme de Salt, el van encapçalar el president del Blanes HCF, Josep Ridaura, i la directora de Sidorme Hotels, Elisa Martos.

La cadena hotelera ha confiat en l’entitat esportiva per la positiva trajectòria demostrada en el passat i en l’actualitat, així com pel seu projecte de futur. Per aquest motiu, l’acord no s’ha tancat només per a la present temporada, sinó que les dues parts han signat per a la propera, just en el moment en què Sidorme Hotels, amb capital 100% del país, està en expansió.

Durant l’acte de signatura el president del Blanes HCF, Josep Ridaura, va destacar la importància de signar aquest patrocini amb una cadena tant important com és Sidome Hotels, sobretot en aquests moments complicats per l’economia. A més, va anunciar també que els socis de l’entitat blanenca tindran descomptes i promocions especials per part de la cadena hotelera.

Contracte amb l’Ajuntament

L’Ajuntament de Blanes va signar un contracte amb l’entitat esportiva mitjançant el qual es comprometia a patrocinar el club durant tres anys. El 2011 i 2012 el Blanes HCF va rebre 45.000 euros cada temporada. Enguany havia de pagar la subvenció -els anys anteriors va lliurar els diners els mesos de març-, però aquest any encara no ha fet efectiu el pagament dels 45.000 euros d’aquesta temporada.