Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 28 d’abril

Divendres 26 d’abril

Cartell de l'Any Espriu

Cartell de l’Any Espriu

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26,: Escoltem les llengües del món, enguany, en commemoració de l’any Espriu, dedicat a la poesia. Hi participaran 27 alumnes i podran escoltar-se 18 llengües diferents. Organitzat pel Servei de Català de l’Ajuntament de Blanes.

Dissabte 27 d’abril

§ A les 10,30 hores, al local Carl Faust, ubicat al C. de la Vila de Lloret, 98, i organitzada per l’AFIC Blanes: Xerrada d’il·luminació de retrats a càrrec de Daniel Bron.

Festival de Cervesa Artesana Birrasana

Festival de Cervesa Artesana Birrasana

§ De les 11 del matí a l’1 de la matinada, al Pg. de Cortils i Vieta,: Festival Birrasana (52 expositors amb més de 200 varietats) que, a més, inclourà tallers, activitats complementàries, gastronomia, música en viu, DJ’s i un parc inflable per a la mainada. Co-organitzat per l’Associació Birrasana i l’Ajuntament de Blanes.

 

Diumenge 28 d’abril

§ De 7,30 a 15 hores, amb sortida i arribada des de l’ermita de Sant Francesc, amb itinerari per camins varis del rodal de Blanes i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXII Caminada Popular Ruta de les Ermites.
§ De les 9,30 a les 13 hores, a la platja i al Pg. de S’Abanell: III Triatló Vila de Blanes, compost de natació (750 mts), bicicleta (20 km, i recorregut per Pg. de S’Abanell, Pg. de Catalunya, C. d’Ernest Lluch, Av. d’Europa, Ctra. de Malgrat i Av. de l’Estació, i recorregut a la inversa) i carrera (5 km). Organitzat pel Club Triatló Blanes.
§ De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs Blanes.
§ De les 11 del matí a l’1 de la matinada, al Pg. de Cortils i Vieta, Festival Birrasana (52 expositors amb més de 200 varietats) que, a més, inclourà tallers, activitats complementàries, gastronomia, música en viu, DJ’s i un parc inflable per a la mainada. Co-organitzat per l’Associació Birrasana i l’Ajuntament de Blanes