Michael parra va acabar tercer a la Challenge 80 d’Alcarràs

Michael Parra durant la cursa

Michael Parra durant la cursa

La primera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat li ha significat a Michael Parra que s’hagi apuntat el seu primer podi de la temporada amb l’equip Monlau Competició. Així va ser després de l’excel·lent paper demostrat durant la competició de la Challlenge 80 disputada el passat diumenge 21 d’abril al circuit d’Alcarràs.

La Copa d’Espanya és una competició creada recentment per la Real Federació Motociclista Espanyola amb l’objectiu de ser l’avantsala del CEV Repsol.

A les sessions lliures i cronometrades prèvies a disputar-se la prova Michael Parra va confirmar un ritme constant per estar al grup capdavanter, signant finalment amb un temps de 1:51,490 per poder situar-se l’endemà diumenge al quart lloc de la graella de sortida.

Per la seva banda, a la sessió d’escalfament, el jove pilot blanenc va poder acabar de polir alguns detalls per afrontar la cursa amb les millors perspectives. Després que el semàfor de la cursa es va posar en verd, Michael Parra va protagonitzar una sortida espectacular, situant-se primer al final de la recta.

Amb el pas de les voltes de cursa –que es composa d’un total de 12-, Michael Parra va consolidar-se com a capdavanter de la cursa acompanyat de dos altres pilots. Si bé tots tres es van

Michael Parra, primer per la dreta

Michael Parra, primer per la dreta

anar posant alternativament al seu front, l’esportista blanenc va ser el què més es va imposar al seu capdavant. Finalment, però, quan Parra figurava com a líder, el segon i tercers classificats van avançar-lo amb una arriscada maniobra. Per la seva banda, el jove motorista va preferir assegurar el podi i la suma d’uns importants punts de cara al campionat, creuant la línia d’arribada a la tercera posició.

Sergio Jara, professor de l’àrea de motos de Monlau Competició i coordinador de l’equip ha explicat respecte aquesta primera cita: “La cursa s’ha desenvolupat de manera excel·lent. Els objectius de l’equip, més enllà dels resultats, són formar al nostre pilot Michael Parra i als alumnes en pràctiques que ens acompanyaran a cada carrera. Tota l’estructura ha funcionat a la perfecció i, per aquest motiu, estem molt satisfets, a banda d’haver assolit el primer podi de la temporada”.