Una ofrena floral serà l’acte de clausura de l’Any Faust

Jardí Botànic Marimurtra

Jardí Botànic Marimurtra

Aquest dimecres 24 d’abril, aniversari de la mort del creador del jardí botànic Marimurtra, es realitzaran els actes de finalització de l’Any Faust que durant els darrers dotze mesos han recordat la figura de Carl Faust i la seva contribució tan a la ciència com a la seva població d’adopció, Blanes.

Programa

• 11.00h – Ofrena floral a la tomba de Carl Faust, al cementiri de Blanes, per part d’una quarantena d’alumnes del l’Escola Carles Faust de la mateixa població. A continuació, el patró de la Fundació Carl Faust i historiador de la ciència, Dr. Josep Maria Camarasa farà un parlament.

• 12.00h – Ofrena a l’estàtua de Carl Faust al passeig marítim de Blanes.

Amb aquests actes es clou la programació de l’Any Faust, celebrat en commemoració del seixantè aniversari de la mort de Carl Faust. Durant aquest darrer any s’han realitzat diferents actuacions amb l’objectiu de posar de relleu la contribució del mecenes científic i creador del jardí botànic Marimurtra a la ciència i a la seva divulgació, així com la valuosíssima contribució a Blanes amb la creació del Jardí Botànic Marimurtra.

Alguns dels actes més destacats de l’Any Faust han estat l’organització de xerrades, de taules rodones, la programació de Les Nits de Marimurtra, o el concurs de pintura ràpida que es va realitzar el passat octubre al Marimurtra.