Activitats a Blanes els dies 20, 21, 22 i 23 d’abril

Dissabte 20 d’abril

§ De 9,30 a 14 hores, a la Biblioteca Comarcal: Trobada entre municipis catalans, ONG, associacions i col·lectius que cooperen amb Gàmbia, impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, amb el suport dels consistoris de 10 municipis de les demarcacions de Girona i Barcelona.


§ De les 10 a les 13 hores, al Pg. de la Mestrança, i dins dels actes de celebració de Sant Jordi: XXVI Concurs de Murals al Carrer, amb participació de nens i nenes de 8 a 12 anys.
§ De 17 a 20 hores, al Pg. de Dintre, i organitzats pel departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: Tallers infantils i jocs de cucanya.
§ De 17 a 20 hores, a la confluència dels carrers de la Verge Maria i de Mercaders: Taller d’animació infantil – Playmais. Organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.
§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Concert de música clàssica a càrrec de Cecilia Rodríguez (soprano), Josep Ramon Olivé (baríton) i Pedro Manuel Beriso (piano).

Diumenge 21 d’abril

§ De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs Blanes.
§ De 10 a 11,30 hores, per diferents carrers del casc urbà: Pedalada escolar. Organitzada per l’AMPA del col·legi Sta. Maria.
§ De 10 a 14 hores, al passeig de mar, a l’alçada del C. Ample: Parada de llibres en català de l’Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa.
§ D’11 a 13,30 hores, a l’Av. de Catalunya, i organitzats per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: Tallers infantils.
§ A les 12 hores, al Banc del Músics, ubicat al Passeig de mar: Espectacle d’animació infantil i lliurament de premis als guanyadors del XXVI Concurs de Murals al Carrer Sant Jordi 2013.

Dilluns 22 d’abril

§ De 17,15 a 19 hores, a la Pl. del Poble Sahrauí: Tallers infantils. Organitzats per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa.
§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i dins l’espai Contes per a Adults: revetlla de Sant Jordi. Contes de Woody Allen, a càrrec de Va de Contes.

Dimarts 23 d’abril

§ Tot el dia, a diferents carrers del centre: Fira de Sant Jordi 2013.
§ De les 10’30 a les 12,45 hores, i organitzada per l’IES Sa Palomera: XXI Marxa de Sant Jordi, amb recorregut per diferents carrers, des de l’institut fins a la platja del final de S’Abanell, i tornada.
§ A les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal i dins l’espai Hora del Conte: «El cavaller Sant Jordi i la princesa Pètal de Rosa. Història d’un cavaller enamorat», amb la Bel Contes. Seguidament, lliurament de premis del concurs de Punts de Llibre.
§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal: acte de lliurament de premis del Concurs de Punts de Llibres «Biblioteca Comarcal de Blanes, 10 anys».