Els Botiguers de Blanes Centre i ‘la Caixa’ entreguen a Càrites un donatiu de 1.500 euros

Salvador Serres,

Salvador Serres, Josep Fages i Lluís Pascual

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Obra Social de ‘la Caixa’ han entregat aquesta tarda un donatiu de 1.500 euros a Càritas pels seus projectes socials. Els diners s’han aconseguit amb la recaptació d’un euro per cada compra realitzada amb la Targeta Blanes Comerç, del 15 de desembre al 31 de gener.

Amb aquesta campanya comercial solidària tothom que va fer compres amb la Targeta Comerç ha contribuït amb el donatiu. Només calia fer el pagament de les compres amb la targeta, ja que l’Obra Social de ‘la Caixa’ ha assumit l’ import d’aquests ajuts.

El president de l’ABBC, Lluís Pascual, ha explicat que aquesta acció ha servit per dinamitzar el comerç local amb una finalitat social. «Als comerciants no els costa res i, així, ajuden a les entitats blanenques», ha dit.

Per la seva banda, el president de Càritas, Salvador Serres, ha agraït tant als comerciants com a ‘la Caixa’ aquesta aportació «que servirà per finançar diversos projectes per a la gent de Blanes, sobretot es destinarà a adquirir cistelles de menjar per als més necessitats», ha puntualitzat.

El delegat a la Selva de ‘la Caixa’, Josep Fages, ha comentat que l’objectiu de la Fundació ‘la Caixa’ és col·laborar amb la societat, «per això en els darrers cinc anys no s’ha retallat el pressupost per l’Obra Social», ha apuntat.

Aquesta campanya solidària ja fa anys que es porta a terme i en cada edició els comerciants trien una entitat sense ànim de lucre per entregar l’ajuda econòmica. La iniciativa també s’ha desenvolupat a la majoria de municipis gironins on està funcionant la Targeta Comerç, que ha entregat un total de 40.000 euros.