Ciutadans de Sils recull crítiques de veïns sobre el pàrquing de l’estació de Renfe

Es formen tolls d'aigua quan plou

Es formen tolls d’aigua quan plou

Les reiterades demandes del veïns de Sils que treballen sobretot a fora de la localitat i que deixen el cotxe en el pàrquing municipal de terra que dona servei a l’estació de tren de Renfe, han comportat que Ciutadans (C’s) de Sils de la mà del seu portaveu Ramir Durà, presentin una instància a l’Ajuntament.

També es dóna una imatge deplorable a la gent de fora que visita el poble. Aquest pàrquing té diverses localitzacions on conduir és realment complicat i fa que els cotxes quedin totalment bruts quan plou i quan no hi ha pluja és puguin ocasionar averies als vehicles pels continuats clots que hi ha.

Des de C’s es demana una solució a la incidència i un calendari de rotació de manteniment molt més adequat, ja que els habitants de Sils és mereixen que els seus equipaments estiguin en les millors condicions.

L’ obligació de qualsevol govern municipal hauria de ser invertir els impostos en les necessitats dels seus ciutadans, i no en coses que són invisibles pels silencs, ja que coses com aquestes són les que provocant la indignació ciutadana.