Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 de març

Divendres 22 de març

§ A les 18 hores, a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Hora del Conte: «Bèsties de 4 potes», amb en Carles Alcoy.

Roberto Bolaño, fotografiat a Blanes

Roberto Bolaño, fotografiat a Blanes

§ A les 19 hores, a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal:ActeE de presentació del programa d’actes «Bolaño a Blanes» que es desenvoluparà al llarg de l’any en homenatge a l’escriptor, i d’inauguració de l’exposició fotogràfica de Siqui Sánchez El viaje imposible. En Máxico con Roberto Bolaño, amb la presència del fotògraf.

Dissabte 23 de març

§ A les 11 hores, a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Acte de presentació del llibre «La sèrie de la teva vida». Anècdotes i experiències del doblatge de la popular sèrie Bola de Drac, a càrrec de Marc Zanni i Joan Sanz, autors del llibre i dobladors dels personatges Son Goku i Vegeta. Amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.
A les 17 hores, al local social de l’AFIC Blanes (Francesc Macià, 26), i dins l’espai Xerrades Fotogràfiques (tallers d’intercanvi): Textures, amb l’Alfonso Revaliente.
§ De 18 a 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Festa infantil amb xocolatada popular. Organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra, dins dels actes de celebració del seu 50è aniversari

Diumenge 24 de març

§ A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Teresa, ubicada al C. de Ca la Guidó, 87.: Benedicció de palmes i palmons.
§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església: Benedicció de palmes i palmons.
§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada al C. de Francesc Macià, 21: Benedicció de palmes i palmons.

Exposicions i Altres

 

Del 22 de Març al 31 de Desembre

 

A la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins dels actes d’homenatge a Roberto Bolaño.Exposició fotogràfica de Siqui Sánchez: El viaje imposible. En México con Roberto Bolaño.

 

Horari:De dilluns a divendres, de 9,30 a 14 i de 16 a 20,30 hores.Dissabtes, de 9,30 a 14 hores.