Blanes es prepara davant la possibilitat que puguin produir-se nevades

Imatge de la nevada del febrer de 2012

Imatge de la nevada del febrer de 2012

El Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, en previsió que es puguin produir precipitacions en forma de neu a cotes molt baixes, arran de costa, ha activat diverses mesures en coordinació amb la policia local de Blanes, les brigades municipals i l’empresa NORA, que s’encarrega del servei de neteja i recollida d’escombraries.

En aquest sentit, s’han preparat 2.000 kg. de sal que es distribuiràals principals vials d’accés de la població, així com als accessos dels centres sanitaris, com són l’Hospital Comarcal de Blanes i els dos Centres d’Atenció Primària de Mas Enlaire i Els Pins-La Plantera.

Paral·lelament, aquest matí s’han activat diverses mesures preventives, com per exemple aturar les fonts d’aigua públiques i el reg automàtic dels parcs i zones verdes públiques.

D’acord amb la informació rebuda pel Servei de Meteorològic de Catalunya, durant la matinada de divendres a dissabte, així com durant el matí de demà dissabte, 23 de febrer, és quan hi ha més risc de precipitació en forma de neu.