El PP de Blanes força convocar la Comissió de Transparència per tractar la gestió de la regidora Aladern l’anterior mandat

Pere Robert, regidor del PP / Blanesaldia.com

El grup municipal del PP a Blanes ha aconseguit forçar la convocatòria de la Comissió de Transparència, Bon Govern i Codi Ètic de l’Ajuntament de Blanes perquè es reuneixi el proper dijous, 8 de febrer, i l’alcalde doni compte dels expedients incoats a la regidora d’Urbanisme, Rosa Aladern.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ y activa les notificacions 

«Estem parlant que l’anterior alcalde va expulsar del govern municipal aquesta regidora per la comissió de presumptes irregularitats en la seva àrea, la Fiscalia va parlar d’actuacions censurables i resulta que ara ocupa l’àrea d’activitats i desconeixem si aquestes irregularitats es van produir i s’han demostrat», ha explicat el portaveu del PP a Blanes, Pere Robert.

La regidora Rosa Aladern / Blanesaldia.com

La comissió s’ha pogut forçar gràcies també als vots d’En Comú Podem i ERC, doncs era necessari un mínim de quatre regidors per a poder convocar-la. «L’objectiu d’aquesta comissió és que l’alcalde ens expliqui en quina situació es troben els expedients incoats a la regidora i per què ha mantingut aturat aquest tema fins ara», ha afegit Robert.

De fet, el portaveu popular ha recordat que si bé la Fiscalia va dir que “«no veia indicis penals, sí va parlar de conducta censurable i deixadesa per part de la regidora i això sí que pot dur-se a la via judicial contenciós-administrativa i, per tant, l’alcalde ha d’explicar si ho farà o no».

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia