Qui som ‘Blanes, Sí’

Maria Isabel Roma Saiz, número 2 de la candidatura Blanes, Sí, desenvolupa en aquest article les principals línies que defineixen la llista encapçalada per Mario Ros.

Blanes, Sí és un projecte territorial local que col·loca a les persones al centre de la política municipal.

Treballem en la suma de diferents visions i sensibilitats transformadores per la ciutat. Gestió eficient i acció ciutadana pel desenvolupament de la ciutat.
La nostra ideologia és el progrés de la ciutat i de la seva gent.

Som un equip de dones i homes de perfils diversos que treballem tant en el sector públic con en el sector privat i que acumulem molta experiència en els nostres àmbits.

Som un equip heterogeni i, per això, sabem que des de la diversitat que ens defineix, som un equip més fort, més cohesionat, amb infinitat d’oportunitats i idees per treballar i construir des de la suma de diferents visions i sensibilitats un Blanes plural, transversal i de futur.

Som un equip preparat per governar. Cadascuna de les persones que integrem la llista assumim aquest repte que se’ns presenta amb compromís, amb il·lusió i amb la responsabilitat que significa treballar per les persones i per la ciutat de Blanes.

Som un equip que vol donar els seus millors anys per transformar Blanes.