Joan Felip omple la Llotja de Blanes en el seu primer acte de campanya

El candidat a l’alcaldia de Blanes per Junts ha animat a la gent a votar «amb vista» perquè el proper 28 de maig el partit independentista pugui entrar amb força a l’ajuntament.

La vila de Blanes va acollir ahir a les 19 hores el primer acte de campanya de Junts. L’esdeveniment va comptar amb la presència del secretari general Jordi Turull; la portaveu al Congrés, Miriam Nogueras; i la diputada al Parlament, Tònia Batlle, que no van dubtar ni un instant en donar suport a la candidatura de Joan Felip.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

«El nostre vot mai ha estat un vot perdut i entrarà amb força a l’ajuntament de Blanes», va explicar Felip durant la seva intervenció. El candidat també va aprofitar per explicar els principals punts del programa electoral, que passen per obrir l’ajuntament a la gent, planificar la urbanització i l’espai que va de l’estació d’autobusos fins al mar, la creació d’equipaments, promoure habitatge social i per a joves, i crear llocs de treball.

A l’acte també hi van assistir els membres de la candidatura de Junts i Felip no va perdre l’oportunitat de tornar a presentar-los ressaltant, una vegada més, la pluralitat, transversalitat i paritat de la seva llista electoral.

«Nosaltres som els que reivindiquem la creació d’activitat econòmica com a fórmula per garantir la justícia social i el progrés de Blanes. Hi ha molts partits que parlen de serveis socials, de subvencions, però no parlen de generar riquesa a través de feina», va explicar el candidat de Junts.

D’altra banda, Felip també va aprofitar l’acte per explicar que «les eleccions també van d’actituds, d’entendre i de fer política. La nostra manera és la del diàleg i el treball. No la de l’enfrontament, la baralla i el trencament. Nosaltres tenim una altra manera de fer política i portem una bona llista i un bon programa».

Per la seva banda, El secretari general Jordi Turull ha demanat a ERC que «si li preocupa de debò Rodalies, que no voti a favor cap votació de Pedro Sánchez fins que no es faci un traspàs integral de Rodalies. No es pot repicar i anar a processó», perquè «els han posat una catifa vermella i els han aprovat els pressupostos any rere any».

Seguidament, la diputada lloretenca, Tònia Batlle va defensar la feina que està fent Junts per Catalunya al Parlament, com per exemple amb el decret de sequera «hem demostrat que som els de la bona gestió. Tant al govern, com ara a l’oposició. S’ha vist recentment amb la sequera. Després del fracàs de la cimera del govern, Junts vam aconseguir els consensos que el país necessitava».

«Diumenge 28 de maig teniu la oportunitat de triar un govern que miri per Blanes. Tenim l’experiència i la capacitat per guanyar les eleccions i arribar a consensos per governar la nostra vila. Aquest 28 de maig vota amb vista, vota a Junts. Vota a Joan Felip», va concloure el candidat a l’alcaldia.