Esquerra Blanes crearà una regidoria d’habitatge

Esquerra Blanes ha anunciat que si continua al capdavant de l’ajuntament de Blanes crearà la regidoria d’habitatge. Així ho ha manifestat el candidat d’Esquerra a l’alcaldia, Àngel Canosa, en un acte celebrat a la Casa del Poble, on ha explicat aquesta i d’altres propostes pel proper mandat.

«Durant aquesta legislatura hem estat treballant de valent en matèria d’habitatge, ja que fins al moment que nosaltres vam entrar a govern no hi havia cap política en aquest àmbit», ha aclarit Canosa.

El líder dels republicans ha manifestat que «vam començar amb un acord amb la Sareb, perquè 10 pisos que estaven ocupats poguessin tenir un lloguer social. A continuació, vam restaurar 9 pisos per ser utilitzats en casos d’emergència social».

Així mateix, l’alcalde i cap de llista d’Esquerra a Blanes, explica que «hem arribat a un acord amb l’Incasol, per fer 80 habitatges de lloguer assequible i, a més, amb fons europeus i d’acord amb una fundació, es construiran 80 pisos més al barri de Valldolig, també de lloguer assequible».

Per tots aquests motius, Canosa considera que «amb el volum d’accions en matèria d’habitatge que hi haurà properament, el més apropiat és crear la regidoria d’habitatge ja que actualment aquestes polítiques depenen d’acció social».