‘Il·lusiona’t amb Blanes’ lema de campanya dels socialistes blanencs

Els socialistes destaquen que volen fer un missatge positiu, lluny de la crispació que s’ha viscut aquests darrers quatre anys a Blanes.

El PSC de Blanes ha presentat el seu cartell i lema de campanya: «Il·lusiona’t amb Blanes». L’alcaldable Jordi Hernández ha explicat que «la fotografia del cartell de campanya és a Sa Palomera, símbol i emplaçament emblemàtic de Blanes i el lloc més estimat, probablement, per tots els blanencs i blanenques».

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

«Des del PSC hem volgut fer un lema molt positiu que reflecteixi tot l’amor i les ganes de treballar que tenim per Blanes; perquè la gent torni a creure en Blanes, que s’il·lusioni de nou amb la ciutat que és porta de la Costa Brava i nexe d’unió entre La Selva i el Maresme, Girona i Barcelona».

Els socialistes blanencs plantejen una campanya amb un ampli ventall de propostes i sense retrets. «No fem res lamentant-nos constantment d’aquests quatre anys. Hem de mirar endavant, pensar en el futur de Blanes. Nosaltres fa moltes setmanes que expliquem les nostres propostes de seguretat, esports, cultura o proximitat. Tenim molt clar el Blanes del futur, tenim molt clar què volem pel poble. El nostre programa no és irreal o paper mullat, el projecte dels socialistes es posarà en marxa des del minut u, amb gent amb àmplia experiència per àrees i amb el coneixement imprescindible de l’administració pública per anar per feina i no perdre temps» ha afirmat Hernández.

El candidat socialista ha tornat a destacar que en els primers llocs de la llista socialista hi ha gent que ha treballat a ajuntaments o que ha estat o és regidor i que, per tant, no tindrà període d’adaptació i es podrà començar a treballar per Blanes des del primer moment.

Hernández ha insistit a explicar el que volen fer els primers dies de mandat si governen: «endreçar l’Ajuntament, apropar l’Ajuntament als barris i a la ciutadania i començar a proporcionar un espai públic digne a tots els barris amb el programa Racó a Racó, que actuarà globalment: neteja a fons de la via pública, acompanyada de la renovació de la pintura, l’asfaltatge de clots, la renovació de les voreres i millores en la jardineria».