Junts per Blanes crearà una nova nau d’Entitats i incrementarà el pressupost en cultura

Joan Felip

L’agrupació municipal defensa la necessitat urgent de cercar un espai per establir-hi la nova nau d’entitats que el poble necessita.

El teixit associatiu del municipi té un paper fonamental en la vida cultural i social de Blanes i és per aquest motiu que una de les primers accions que portarà a terme l’equip que lidera Joan Felip serà dotar a les entitats de la vila de l’espai que reivindiquen des de fa temps.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A més, Junts també té previst rehabilitar els baixos del teatre per aprofitar un espai infrautilitzat i oferir-lo com a equipament cultural a la ciutadania.

«Amb aquestes actuacions, volem impulsar la cultura de Blanes i millorar la qualitat dels serveis que oferim als nostres veïns i veïnes. Sabem que la cultura és una eina fonamental per al desenvolupament social i econòmic del municipi, i volem posar-la al servei de la gent», ha explicat Mònica Rabassa, regidora del Grup Municipal.

Així mateix, Junts per Blanes també ha anunciat que incrementarà el pressupost en cultura la propera legislatura, amb l’objectiu de promoure una oferta cultural diversa i de qualitat per a tothom. «Volem que Blanes sigui un referent cultural a la comarca i per això volem potenciar la cultura en tots els àmbits, des de les arts escèniques fins a les activitats al carrer», ha afegit el candidat, Joan Felip.

Amb aquestes mesures, que també inclouen la recuperació de la Casa Oms com a sala d’exposicions o la reconversió de l’actual Fira d’Entitats de la vila per fer-la itinerant, la candidatura pretén impulsar la cultura i fomentar la participació ciutadana, al mateix temps que contribueix a la recuperació dels equipaments infrautilitzats i la millora dels serveis públics en la ciutat.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Junts per Blanes (@juntsperblanes)