Junts per Blanes proposa rebaixar les taxes d’obertura de les empreses que s’estableixin al municipi

Junts per Blanes, la formació política liderada pel candidat a l’alcaldia Joan Felip, ha anunciat avui la seva proposta de rebaixar les taxes d’obertura per a les empreses que es vulguin establir al municipi.

Amb aquesta iniciativa, Junts per Blanes busca fomentar l’emprenedoria i la creació de riquesa en la ciutat. La proposta també té com a objectiu de rebaixar la burocràcia que endarrereix l’arribada d’empreses a la zona, promocionant així l’activitat econòmica de Blanes.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Joan Felip ha destacat la importància d’aquesta proposta per al futur de la ciutat: «Blanes ha de ser un lloc atractiu per a les empreses, i per això proposem aquesta mesura que afavorirà la creació d’ocupació i la generació de riquesa».

Felip també ha afegit que la formació està compromesa amb la promoció econòmica de la ciutat i amb la millora de les condicions per als emprenedors: «Amb aquesta proposta, Junts per Blanes demostra que treballa per la prosperitat de la vila i per afavorir la creació d’oportunitats per a tothom».

La proposta de rebaixar les taxes d’obertura per a les empreses que es vulguin establir al municipi esdevé, doncs, una iniciativa clau per a la dinamització econòmica de Blanes i per a la millora de les condicions per als emprenedors.