Junts per Blanes critica la gestió que fa ERC de les obres de l’avinguda Vila de Madrid

Joan Felip, candidat de Junts per Blanes a les eleccions municipals / Junts per Blanes

El candidat a l’alcaldia per Junts per Blanes, Joan Felip, considera inacceptable que les obres s’allarguin fins al mes de juny.


El grup municipal de Junts per Blanes va traslladar al darrer ple la seva incredulitat pel que fa al termini de les obres de l’avinguda Vila de Madrid, eix vertebrador del sector turístic del municipi.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Els treballs, que tenien un plaç de sis mesos per portar-se a terme, s’endarreriran fins al mes de juny i provocaran, en conseqüència, que la temporada turística de Blanes sigui més curta del que és habitual.

«Els hotels, els càmpings i els comerços d’aquesta avinguda no podran obrir quan els hagués agradat i, per tant, els seus treballadors, tampoc podran començar a treballar per manca de previsió del govern municipal i això no es pot tolerar», ha comentat el cap de llista de Junts per Blanes, Joan Felip.

Durant la visita a les obres, Felip ha conversat amb veïns, campistes i hotelers i ha pogut copsar l’angoixa que els provoca que els treballs no avancin. «Només cal venir fins aquí per veure que no hi ha prou personal i que si tot continua com fins ara, és possible que al juny continuem amb tota l’avinguda en obres».

Estat de les obres a l’Avinguda Vila de Madrid / Junts per Blanes

«No pot ser que el nucli del nostre turisme presenti aquest estat per Setmana Santa i encara menys durant els mesos d’estiu. No n’hi ha prou amb adoptar mesures provisionals per a la temporada», ha explicat el candidat de Junts per Blanes.

Existeix preocupació per l’afectació de les obres a la campanya turística / Junts per Blanes

Convé recordar que l’Ajuntament de Blanes està governat des del passat mes d’agost unicament per ERC ja que l’alcalde Àngel Canosa va retirar les competències d’Urbanisme a la regidora Rosa Aladern, llavors membre de Blanes En Comú Podem.

Dies després els comuns blanencs van sortir del govern local, deixant tota la responsabilitat als cinc regidors d’ERC. Per la seva part, Aladern va abandonar el grup municipal de Blanes En Comú Podem per passar a ser regidora no adscrita.

Junts per Blanes