El PSC de Blanes aprovarà el pressupost de 2023 amb més recursos per a cultura, promoció econòmica i inversions als barris

Jordi Hernández / PSC Blanes

El PSC de Blanes aprovarà els pressupostos de l’Ajuntament de 2023 amb l’augment de les partides econòmiques per a cultura, promoció econòmica i inversions a barris.

Els socialistes van plantejar diverses propostes per aprovar els pressupostos d’enguany en els àmbits de seguretat, cultura, promoció econòmica, polítiques socials i manteniment i inversions a barris. «Essent conscients que un pressupost prorrogat no és el més adient en aquest moment, i que el PSC és un partit responsable, creiem que calia arribar un acord per tenir els comptes municipals adaptats a les necessitats actuals del poble» ha explicat el primer secretari del PSC Jordi Hernández.

La negociació entre el PSC i el govern ha servit per incloure un augment substancial de 100.000 euros en la partida de cultura (l’import inicial era de 30.000 euros), 55.000 euros que ja estaran contemplats al pressupost que s’aprovarà i 45.000 euros més que arribaran amb una modificació de crèdit en plens posteriors.

També s’inclourà en el pressupost a instància dels socialistes l’augment de la partida de promoció de la ciutat en 100.000 euros, l’augment del pla d’asfaltatge fins a arribar als 300.000 euros i el cobriment de la pista de Mas Florit. «Els pressupostos contemplen partides que revertiran a tots els barris en forma d’inversió directa o indirecta» han afirmat Hernández.

Algunes de les propostes dels socialistes que s’incorporaran amb posterioritat al pressupost municipal mitjançant una modificació de crèdit són l’augment de la partida de seguretat, l’augment de partida de jardineria, l’augment de la partida de serveis socials en un 20%, una partida per posar enllumenat al carrer Miño i, finalment, incloure una partida de transformació energètica de 300.000 euros.

«Aquestes propostes avancen en el projecte que tenim de Blanes vila verda i sostenible, Blanes vila cívica i segura, Blanes vila de progrés econòmic, Blanes vila d’oportunitats i justícia social i Blanes, vila cultural i educadora» ha conclòs l’alcaldable socialista per Blanes, Jordi Hernández.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia