Junts per Blanes demana a ERC rigor i transparència als pressupostos municipals

La regidora Mònica Rabassa / Junts per Blanes

El grup municipal de Junts per Blanes ha votat en contra dels pressupostos que el govern d’ERC ha portat al ple per manca de temps, rigor i transparència.

La regidora Mònica Rabassa ha criticat al ple que es va portar a terme el passat dijous al vespre que el govern municipal, tot i governar en minoria, no ha buscat el suport en l’aprovació dels comptes de 2023 i els ha demanat responsabilitat i capacitat d’arribar a consensos.

A més, des de Junts per Blanes, es considera que la proposta de pressupostos no s’ha fet arribar als grups municipals amb prou temps d’antelació i que això ha impedit poder estudiar detingudament la gestió dels diners públics.

«Per aprovar els pressupostos necessitem 3 factors: temps, forma i transparència. Avui és un No. Un no a l’apatia d’aquest govern a arribar a consensos. I un sí a la responsabilitat que tenim com a grup amb els ciutadans de Blanes i la gestió dels diners públics», ha comentat la regidora.

Tot i així, el partit liderat per l’alcaldable Joan Felip, assegura que la seva voluntat és arribar a un acord que eviti prorrogar els comptes de l’anterior exercici i és per això que demana al govern municipal que faci un «exercici de responsabilitat» i convoqui un ple extraordinari per tornar a debatre els pressupostos sempre i quan, prèviament, s’hagin explicat i consensuat amb la resta de grups.