L’exconseller Josep Rull presenta a Blanes el seu llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’

L’acte ha tingut lloc a la Casa del Poble i ha estat presentat pel coordinador local de Junts per Blanes, David Escobedo i conduït per Quim Torrecillas.


La sala d’actes de la Casa del Poble s’ha omplert en la presentació del llibre del Conseller Josep Rull 1 dia d’octubre i 2 poemes de l’editorial Símbol Editors.

El llibre recull, al llarg de les seves 200 pàgines, les seves vivències des del 2017 fins ara i exposa, des d’una visió molt personal i sentida, els motius pels quals el Govern de la Generalitat va tirar endavant amb el referèndum de l’1-O, el que va representar l’exili, i també com va viure el judici al procés i la presó.

Les seves reflexions sobre el que estava vivint i les situacions que contínuament havien d’afrontar han estat el fil que ha permès expressar el missatge que tot el que hem fet ha valgut la pena, però que la lluita no ha acabat.

Un cop acabada la presentació i després de la signatura de llibres, Rull s’ha dirigit a la concentració de cada divendres al vespre davant l’ajuntament i s’ha adreçat als assistents, per agrair-los el seu escalf, el seu suport i la seva perseverança i els ha animat a seguir lluitant plegats per l’objectiu comú que és la independència de Catalunya.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia