La policia de Blanes enxampa un conductor que duia 1.000 esqueixos de plantes de marihuana

Agents de la Policia Local de Blanes van enxampar fa pocs dies un home de nacionalitat estrangera quan circulava amb un vehicle carregat d’esqueixos de plantes de marihuana.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 11 del matí, en el decurs d’un control rutinari de vehicles que s’estava realitzant al barri de Mas Enlaire, al costat de la Plaça 11 de Setembre.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Durant el control, els agents van fer aturar un turisme de la marca Mercedes matriculat a Tarragona, ja que van adonar-se que tenia la ITV caducada. Un cop estacionat, van notar la característica olor que desprenen les plantes de marihuana i li van demanar al conductor que els obrís el maleter. Al seu interior van poder veure que hi havia amuntegades 14 caixes de cartró.

Va ser llavors quan la Policia Local de Blanes va dir a l’home que els hi obrís, trobant al seu interior esqueixos de la coneguda planta, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte contra la salut pública. Posteriorment, es va comprovar que hi havia uns 1.000 esqueixos de plantes de marihuana, i durant l’escorcoll també es van trobar diners en metàl·lic.

El detingut va ser lliurat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Marítima a Blanes i després va passar a disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes. Val a dir també que la persona detinguda no té antecedents policials. L’operatiu va finalitzar a quarts d’una del migdia.
Fotos: Ajuntament de Blanes