Primer dia de vacunació masiva al local social de Mas Enlaire

Aquest matí s’ha posat en marxa el centre de vacunació contra la COVID-1, ubicat al local social del barri Mas Enlaire de Blanes, després que des de principis d’any la ciutat havia disposat de dos centres: un de proximitat ubicat en aquest espai, així com un d’abast supra-municipal al Local Social de Mas Borinot.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A partir d’ara la vacunació contra la COVID-19 es farà al local de Mas Enlaire, com sempre a través de l’Àrea Bàsica de Salut del municipi. L’equipament estarà operatiu de dilluns a diumenge –tot i que alguns caps de setmana només funcionarà els dissabtes- en horari de matí i tarda: de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

L’espai de vacunació de Mas Enlaire ha passat a ser en un centre d’abast comarcal, on podran venir a rebre el vaccí ciutadans i ciutadanes d’arreu del territori, amb una capacitat màxima per administrar fins a 2.100 dosis diàries. Per això, aquests darrers dies ha fet falta una intensa feina a tots els nivells –logístic, administratiu i de coordinació de tasques- perquè aquest dilluns tot estigués a punt.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha volgut viure in situ aquest matí la posada en marxa del centre de vacunació, agraint la feina feta i la que encara queda per endavant a tots i totes les persones que formen part de l’operatiu. L’han acompanyat el regidor de Participació Ciutadana, Serveis Municipals i Esports, Pere Lopera, així com els caps d’algunes de les unitats operatives de l’Ajuntament de Blanes que han intervingut en l’adaptació de Mas Enlaire en un centre de vacunació COVID supra-municipal.

Per poder fer realitat la transformació del Local Social de Mas Enlaire perquè hagi passat a ser un centre de vacunació supramunicipal, han intervingut els departaments de Serveis Municipals (coneguts popularment com les brigades); Policia Local i Protecció Civil; Enginyeria i Urbanisme; Esports i Participació Ciutadana; Serveis Jurídics; Intervenció; Neteja i Recollida de Residus; Alcaldia; Recursos Humans i Medi Ambient.

Al costat del local social s’ha habilitat un espai d’aparcment per a 140 vehicles, amb la finalitat de facilitat l’accés de les persones que vindran de poblacions de la comarca de la Selva.

Fotos: Ajuntament de Blanes