Blanes supera el rècord del 2019 en la Campanya de Donació de Sang d’aquest mes d’agost

Ajuntament de Blanes

Les tres jornades extraordinàries de donació de sang que s’han fet aquesta setmana a Blanes han superat el rècord de participació que es va assolir l’any passat. Aquest 2020 s’han acostat a la carpa instal·lada al Passeig de Mar 194 persones a donar sang, i 24 van venir per oferir-se però finalment no van poder fer-ho, majoritàriament perquè tenien l’hemoglobina baixa.

También estamos en Telegram. Para recibir en tu móvil nuestras noticias al instante, clica aquí y síguenos:  t.me/blanesaldia

En canvi, l’any passat van haver 124 donacions i 38 oferiments, si bé és cert que al 2019 només es van fer dues jornades enlloc de les tres d’enguany. Des de l’organització, el Banc de Sang i Teixits de Girona, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat, l’Ajuntament de Blanes i la Germandat de Donadors de Blanes, s’ha fet un balanç molt positiu d’aquest nou rècord de donacions.

Les tres sessions extraordinàries de donació de sang han tingut lloc del dimarts 11 al dijous 13 d’agost, des de les 5 de la tarda fins les 9 de la nit ininterrompudament.