Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 17 de novembre

Divendres 15 de novembre

§ Tot el dia, a la Rbla. de Joaquim Ruyra i al C. de Raval, i organitzada per l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Blanes, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Penjada de banderoles als fanals amb frases feministes i missatges contra la violència masclista.

§ A les 17 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat al carrer d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14, i amb motiu de la celebració de la Setmana de la Ciència 2019: Visita guiada a les instal·lacions i laboratoris del centre.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a nens a partir dels 7 anys, amb en David Quesada.

Dissabte 16 de novembre

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Pau Casals, i dins de la campanya “remuda’t amb la roba vella” organitzada pel Consell Comarcal de la Selva dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus”: Taller de Bossarretes (bosses de ma fetes de camises, texans o samarretes).

§ De 10,30 a 13,30 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins dels actes de celebració de la Setmana de la Ciència 2019: Visita guiada Marimurtra + científic.

§ De 17 a 19 hores, a la Pl. d’Espanya: assaig obert de l’Escola de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i com acte de commemoració del 700 Aniversari de la Parròquia Sta. Maria de Blanes (1319 – 2019): El Mirall i el Cor de Cambra Sota Palau posen en escena Santa Maria Ora Pro Omnibus, escrita i dirigida pel dramaturg blanenc Pep Alum.

Diumenge 17 de novembre

§ De 9 a 14 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Centre Excursionista de Blanes: X Passafred (mitja marató i caminada popular de 12 km + botifarrada per a tothom).

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera: mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 10,30 a 12,30 hores, al jardí botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9), i dins de “Som Cultura”, organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Vermut amb Faust (visita guiada i tast de cava).

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i com acte de commemoració del 700 Aniversari de la Parròquia Sta. Maria de Blanes (1319 – 2019): el Mirall i el Cor de Cambra Sota Palau posen en escena Santa Maria Ora Pro Omnibus, escrita i dirigida pel dramaturg blanenc Pep Alum.