Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 d’octubre

Divendres 25 d’octubre

§ A les 21 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 10a. edició dels “Docus a la Fresca”, projecció del documental Petitet, el rumbero que va prometre l’impossible, de Carles Bosch (2017).

Dissabte 26 d’octubre

§ De 9 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Bàdminton Blanes Club: Lliga Nacional de Bàdminton.

§ D’11 a 13 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ De 17 a 20 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorei-Ryu Blanes: curs de defensa personal femenina.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i a benefici de la commemoració dels 700 Anys de la Parròquia Sta. Maria: El Casal Cívic Blanes Benet Ribas presenta “Por de l’anguila”, d’Eduardo Escalante.

Diumenge 27 d’octubre

§ De 9 a 14 hores (sortida de Tossa de Mar a les 9 hores i arribada prevista al Pg. de Mar de Blanes a partir de les 11 hores), i organitzada pel Grup Fondistes Blanes: VI Trail Selva Marítima.

§ Aplec Votiu de Sant Rafel
– A les 11’45 hores, sortida amb autocar de la Pl. de Catalunya cap al Santuari del Vilar.
– A les 13 hores, al Santuari del Vilar, lectura del Vot de Vila, tradició que es manté des de l’any 1795, i ofici solemne d’acció de gràcies concelebrat pels rectors de Blanes. Seguidament, aperitiu al porxo del Santuari.
– A les 14,30 hores, tornada amb autocar.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Rialles Blanes: La Pera Llimonera posa en escena el seu espectacle de teatre Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol.