Nou cicle de Cinema als Barris de Blanes amb vuit sessions

Ajuntament de Blanes

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una experiència que convida a gaudir d’una nit de projecció cinematogràfica a l’aire lliure. Es tracta del ‘Cinema als Barris de Blanes’, una iniciativa organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb el suport de les Associacions de Veïns de Blanes i l’Associació Cultural La Focal.

Aquest 2019 hi haurà vuit sessions -dues més que l’any passat- i, seguint amb la mateixa dinàmica que l’any passat, es projectaran sengles pel·lícules adreçades principalment al públic familiar. A diferència de l’any passat, el dia triat per fer les sessions cinematogràfiques serà els dimarts, i el cicle s’encetarà a partir del 2 de juliol i fins el 3 de setembre. Totes les sessions es faran a les 10 de la nit llevat de la darrera, la del tres de setembre, que avançarà l’horari a 2/4 de 10 de la nit.

El dimarts 2 de juliol projecció de ‘Wonder’ a Montferrant

El periple s’encetarà el dimarts 2 de juliol, a les 10 de la nit, al barri de Montferrant, més concretament al Carrer Francesc Dorda, amb la projecció del film Wonder, protagonitzat per Julia Roberts i Owen Wilson, que interpreten els pares de l’Auggie –interpretat per Jacob Tremblay-, un nen que va néixer amb una malformació facial. Després que s’ha passat 10 anys d’hospital en hospital, haurà de fer front a un gran repte: assistir per primera vegada a una escola amb nens i nenes de la seva mateixa edat.

Gràcies al recolzament dels seus pares, Auggie tractarà d’encaixar amb els seus nous companys i professors, demostrant que, malgrat el seu físic, és un nen com qualsevol altre. El melodrama, basat en el bestseller Wonder, de R.J. Palacio, és doncs un excel·lent film per compartir amb tothom, amable però alliçonador sobre com pot ser d’incompresa una persona, però alhora positiu per l’afany de superació amb què ho afronta.