Activitats a Blanes els dies 28,29 i 30 de juny

Divendres 28 de juny

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la planta baixa de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona: Jornada de Donació de Sang.

§ A la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Veïnat del Racó d’en Portes.
A les 18 hores, jocs tradicionals per als més menuts, amb xocolata i llaminadures.
A les 19,30 hores, sessió de Zumba a càrrec d’en Rafa.

§ A les 22 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Liceu a la Fresca: Tosca, de Puccini.

Dissabte 29 de juny

§ Festes de Sant Pere Pescador 2019
A les 10 hores, a la sala d’actes de la Llotja del Port, inauguració de l’exposició de fotografies del Sr. Quimet Malvasí.
A les 11,30 hores, al local de la Llotja del Port, trobada de pensionistes i jubilats pescadors.
A les 11,45 hores, al local de la Llotja del Port, celebració de missa a càrrec de Mn. Enric Roura.
A les 14,30 hores, al restaurant Mont-Ferrant, ubicat al C. de l’Abat Oliba, 3, dinar i acte de cloenda del 67è Homenatge a la vellesa dels pescadors.

§ Al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, Jornades Solidàries, organitzades per la “Xarxa Solidària amb les Persones Refugiades i Migrants de Blanes”.
A les 11 hores, cercavila musical de la Colla de Diables Sa Forcanera.
A les 12 hores, inici de la jornada i lectura de manifest.
De 12 a 14 hores, taller infantil i juvenil.
De 12 a 13 hores, taula rodona “Hem creuat les fronteres, i ara què?”.
De 13 a 14 hores, vermut i música.

§ De 12 del migdia a 4 de la matinada, a la zona d’estacionament del Pg. de S’Abanell ubicada a l’alçada del Restaurant El Sorrall i de l’Hotel Pi-Mar, i organitzada per l’Associació Esportiva Montseny: Arribada de la Montseny-Costa Brava, que haurà tingut la sortida a Sant Marçal del Montseny i que consta de dues rutes, una a peu i l’altra en bicicleta.

§ A les 16 i a les 19 hores (dues representacions), al Teatre de Blanes (Ample, 26).
Gran gala de l’Escola de Dansa Esclat!, amb la interpretació de “Don Quixot” per part Valentín Pagliaricci i Natalia Pérez, i d’”Entre Dos Mares” per part de Francesco Palmitesta i Natalia Pérez, amb la participació del cos de dansa de l’escola.

§ A les 18,30 hores, a la Pl. d’Espanya i organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Passi de vestits de paper.

§ De 19 a 24 hores, a la placeta existent a la confluència dels carrers de Francesc Macià i d’Isaac Albéniz, i organitzat per la Comissió d’Agermanament amb Dapaong (Togo): sopar solidari a favor de la parròquia de Sant Pau de Dapaong (Togo).

§ A les 21,30 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra, dins del Cicle de Danses al Carrer: Nit de ball folk amb Aires del Montseny.

§ A la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Veïnat del Racó d’en Portes.
A les 22 hores, sopar a la fresca.
A les 23 hores, ball i gresca fins a la matinada amb la Disco-Mòbil Franma.

Diumenge 30 de juny

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Bàsquet Blanes: 3X3 Portal Costa Brava.

§ A la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Veïnat del Racó d’en Portes.
A les 10 hores, botifarrada.
A les 12 hores, missa amb acompanyament musical a càrrec del “coro rociero Romero Verde” (a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada al C. de Francesc Macià, 21).
A les 19 hores, berenar homenatge a les àvies i avis del veïnat.
A les 19,30 hores, actuació dels grups de ball de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.
A les 20,30 hores, actuació de “Bailarinas”.
A les 21 hores, cloenda de les festes amb el grup de playback Nabac.

§ D’11 a 15 hores, a l’antic camp de futbol d’Els Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm., i dins de les Jornades Solidàries, organitzades per la “Xarxa Solidària amb les Persones Refugiades i Migrants de Blanes”: Torneig de futbol antiracista.

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics: audició de Sardanes a càrrec de la Banda – Cobla del Col·legi Sta. Maria.