Junts per Blanes critica que ERC vulgui marginar-los de l’activitat política

Junts per Blanes

D’entrada, felicitem a l’Alcalde i al nou govern; esperem que facin una bona tasca per Blanes i la seva gent comptant amb tothom. Però per al·lusions directes a la nostra formació volem expressar:

Lamentem que per ERC “eixamplar la base” signifiqui arraconar-nos públicament. Ambdues formacions hem mantingut diverses reunions. En una primera trobada, ERC ens va demanar que no ajudéssim a fer un govern alternatiu i així ho hem fet. Dissabte passat, en el ple d’investidura, vam optar per votar la nostra pròpia formació respectant, així, la llista més votada.

En una segona i tercera trobada, ERC ens va fer saber que comptaven amb nosaltres per formar govern dient textualment «si els comuns no ens donen suport, farem un S.O.S. a Junts per Blanes». Aquests darrers dies han recuperat el pacte amb Blanes en Comú Podem (BeCP) i així ho han anunciat aquest matí les dues formacions en la roda de premsa celebrada a la sala de plens.

Referent als Punts d’acords inicials i programàtics, a la nota de premsa es cita textualment «que en cap cas els partits Junts per Blanes i Ciutadans no formaran part del nou govern ni hi estaran vinculats».

Després de veure aquest punt, demanem a ERC i BeCP respecte als votants de Junts per Blanes, i li demanem al que s’anomena «Alcalde de tots» que no ens menystingui. Entenem que la població ens demana que fem política d’entesa i no de conflicte i que treballem per tirar endavant el municipi. Vetar i titllar no és mai un bon començament.

Continuem tal i com vam manifestar el dia de la investidura del nou Alcalde. Amb la mà estesa per treballar per Blanes, sempre amb propostes transformadores i viables, tal i com hem defensat tota la campanya electoral amb Junts per Blanes. Volem acabar posant en relleu que des del primer moment, Junts per Blanes, ha mostrat suport a ERC i lamentem, un cop més, que ells, conjuntament amb BeCP, hagin optat en tot moment per etiquetar la nostra formació de forma despectiva i posant línies vermelles.