Blanes en Comú-Podem va celebrar el seu acte central de campanya al barri de Quatre Vents

El passat dissabte Blanes en Comú-Podem va cel·lebrar el seu acte central de campanya. Tot i les inclemències meteorològiques van assistir-hi gran afluència de públic. L’acte va tenir lloc a la Plaça Molina de Quatre Vents i va comptar amb la participació del cap de llista Jordi Urgell, la número 2 Rosa Aladern i el candidat al Parlament Europeu Ernest Urtasun.

L’acte va ser presentat per Joan Salmerón, que va fer un breu repàs a la història de la coalició i al nou projecte d’esquerres que representa la formació Blanes en Comú-Podem.

Jordi Urgell, candidat de Blanes en Comú a l’alcaldia de Blanes

Seguidament Rosa Aladern, número 2 de la llista, va explicar el punts forts del programa electoral que porta la formació: potenciar la zona turística, crear la nova prefectura de policia i la piscina municipal.

L’alcaldable Jordi Urgell prenia el relleu a Rosa Aladern explicant i demanant una oportunitat per poder governar Blanes amb un equip nou, dedicat i potent, per afrontar el programa electoral i les demandes del blanencs així com de potenciar la nostra ciutat i recuperar aquell esperit de capital de comarca que teníem fa alguns anys.

L’acte finalitzava amb la intervenció d’Ernest Urtasun, candidat al Parlament Europeu, que recolza la candidatura blanenca capaç de dur a terme un govern estable a l’Ajuntament, i demana el vot per aconseguir una àmplia representació de l’esquerra ecologista i feminista a Blanes i Europa.