Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 de maig

Divendres 24 de maig

§ De 9 a 16 hores, a les pistes verda, vermella i blava i al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per l’escola Napoleó Soliva: III Jornada de Jocs i Danses Tradicionals.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2). Club de Jocs de Taula dedicat a jocs de taula africans per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ De 18 a 19,30 hores, a la Biblioteca Jove, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins del projecte Bibliomakers, Taller de robòtica: Aprenent amb Arduino.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes, i organitzat per l’Oficina de Català de Blanes: 3r. Certamen de Lectura en Veu Alta, dedicat enguany a Pere Calders, en el 50è aniversari de la seva mort.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle Música a l’Esperança, XXVIII Cicle de Concerts: Slaínte (Quim Lamarca, bouzouki irlandès, fiddle i veu, Pello García, uilleann pipe i whistles, i Manolo López, contrabaix).

Dissabte 25 de maig

§ De 8 a 21 hores, a la Pl. de l’Onze de Setembre, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire: VI Fira d’Antiguitats.

§ De 8,30 a 14 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Judo Blanes: Campionat Provincial Federatiu de Judo de Girona.

§ De 9 a 13 i de 15 a 18 hores, al camp de futbol de Can Borell, ubicat a la Ctra. de Malgrat, s/núm., i organitzat pèl FC Racing Blanenc: Torneig de futbol IN 19.

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Gimnestrada 2019 Festival Final de Curs.

§ Festes de Primavera d’Els Pins i La Plantera, a la carpa situada al final de la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló.
– A les 16,30 hores, berenar per a la gent gran amb música ambiental i xocolatada.
– A les 21 hores, comença el ball amb l’actuació d’en Juanitu Conseqüències.
– A les 23,30 hores, seguim ballant amb el grup Maracaibo.

§ Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils, a la Pl. dels Dies Feiners, dins del 4t. Cicle de Danses al Carrer.
– A les 17,30 hores, mostra de dansa amb la participació de l’Esbart Manresà, Esbart Dansaire Montsoriu, Esbart Rosa d’Abril i Esbart Joaquim Ruyra.
– A les 19 hores, actuació de Marcel Casellas Trio.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), El saxofonista blanenc Lucas Martínez presentarà el seu darrer disc Lights & Shadows.

Diumenge 26 de maig

§ Festes de Primavera d’Els Pins i La Plantera, a la carpa situada al final de la zona d’aparcament de darrere de l’antic pavelló.
A les 8 hores, tirada a l’art (a la platja de S’Abanell).
A les 9 hores, sardinada (al Pg. de S’Abanell, a l’alçada de la Pl. de la Mare de Déu del Vilar).
A les 11 hores, amb la Colla Gegantera i la Banda del Col·legi Sta. Maria (per diversos carrers).
A les 12 hores, espectacle infantil amb el Miquelet Pallasso.
A les 13 hores, sardanes amb la Cobla del Col·legi Sta. Maria.
A les 14 hores, dinar amb arròs cuinat allà mateix.
A les 18 hores, havaneres amb el grup Cabotatge i cremat a mitja part.

§ De 9 a 14 hores, al camp de futbol de Can Borell, ubicat a la Ctra. de Malgrat, s/núm., i organitzat pèl FC Racing Blanenc: Torneig de futbol IN 19.

§ De 9 a 15,30 hores, a totes les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Blanes: Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament, amb la participació de més de 1.000 nens i nenes.

§ A les 17,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig Jalpí, 16, i dins del Cicle de Concerts “Viu Cantant”: Concert Disney.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16), i dins del Cicle de Concerts “Viu Cantant”: Rocío Durcal.

§ A les 20 hores, al plató de televisió instal·lat al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: seguiment dels resultats electorals de les Eleccions Municipals 2019.