Mrs. Jones Trio actua aquesta nit a Blanes dins el cicle Música a l’Esperança

El concert començarà a les 22 h a la Capella de l’Esperança

Mrs. Jones Trio

Loreto Muñoz-Osorio rep instrucció musical al conservatori de la Universitat de Xile, especialitzant-se en violoncel. Continua els seus estudis a l’Instituto de Música de Santiago i la Universidad Metropolitana de Ciencias de la Educación.

S’especialitza en pedagogia de l’instrument a França. Ha participat en agrupacions de música tradicional de Brasil, Xile i Cuba com violoncel·lista i veu. Té llarga experiència en l’àmbit de la música de cambra i orquestral. Va actuar a Música a l’Esperança, integrada a Rosa y Los Sánchez l’any 2010

Felipe Contreras s’inicia amb la guitarra tradicional xilena als 9 anys, formant-se després com contrabaixista a la Universidad Católica de Chile i més tard a l’Escola Superior de Música de Catalunya i a Berlin. Ha integrat diverses agrupacions de música dels Balcans, Venezuela, Xile, Brasil i Cuba, a més de la seva intensa participació en la música clàssica (de cambra, de pel·lícules i simfònica). Ha estat membre de l’orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Actualment té una vida molt activa com a músic freelance a tot el territori de Catalunya. També va actuar a Música a l’Esperança, integrat a Rosa y Los Sánchez l’any 2010

Joel Moreno Codinachs va néixer a Barcelona l’any 1973 en un família amb una gran passió per la música. A l’edat de catorze anys descobreix la guitarra elèctrica i comença a tocar blues i rock. La seva carrera comença sota la guia de músics com Mario Rossy i Albert Cubero. S’enamora de les harmonies del jazz i la música brasilera. Des de llavors no ha deixat de tocar aquestes músiques. Va viure quatre anys a Amsterdam, graduant-se al Conservatori Reial de La Haia. Resideix dos anys a Nova York on viu les experiències musicals més intenses sota la tutela de Peter Bernstein, John Scofield, Jonathan Kreisberg i Jean Michel Pilc. Obté un Màster de Música a la New York University gràcies a una beca de “La Caixa”.

After you’ve gone from Loreto song on Vimeo.

Lidera el seu quintet i trio i participa en diversos projectes paral·lels.
El seu àlbum de debut, Emergexit (Errabal 2010), el va enregistrar a Nova York. Després participa al CD Després del Jazz (Audiovisuals de Sarrià 2011) amb Martí Ventura Quartet i col·labora en el disc L’aigua no es mou (Satélite K 2011) de Folkincats. L’any següent enregistra amb Sabina Witt Grup Estrada do sol (TempsRECORD 2012). Flor de cerrado (TempsRECORD 2014) amb Luna Cohen Grup és el següent disc on, a part d’intèrpret, també exerceix de productor musical.

Fight with your best weapons (Barcelona Underground scene 2014) és un disc enregistrat amb baixista Bernat Hernández, a qui coneix a New York i amb el qual actua a Música a l’Esperança l’any 2014 sota el nom de BeHer3, i l’any 2015 va presentar el CD PLAY (Errabal 2015) amb Diana Palau & Joel Moreno Project. També del 2015 és el disc Chiquilladas Pintorescas (JazzGranollers Records 2015) i amb el seu quintet ha publicat també Songs for Midnight Dancers (Underpool 2017).

A part de la seva faceta com a intèrpret també exerceix com a docent i arranjador musical.