Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 de maig

Divendres 17 de maig

§ De 18 a 19,30 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), i dins del projecte Bibliomakers.
Taller de robòtica: Crea i programa un robot mòbil amb Lego Midstorms.

§ A les 19,30 hores, a la sala García-Tornel (Ample, 11), inauguració de l’exposició Obrint Finestres, de David de la Fuente.

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) reunió assemblea anual oberta a socis i simpatitzants de l’ONG Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku.

Mrs. Jones Trio

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVIII Cicle de Concerts”: Mr. Jones Trio (Loreto Muñoz Osorio, veu, Joel Moreno Codinachs, guitarra, i Felipe Contreras, contrabaix).

Dissabte 18 de maig

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), posta en escena de Lapònia, una comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet. Amb Meritxell Huertas, Roger Coma, Meritxell Calvo i Manel Sans.

Diumenge 19 de maig

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera,
mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 9,30 a 12,30 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Ciclista Blanes – Sa Palomera: 4a Marxa Dones a Pedals, amb tres recorreguts de 25, 15 i 8 km. (aquest darrer, a peu).

§ De 10 a 13 hores, a la platja de Sa Palomera, i organitzada per FECDAS, Club Mola Mola, Unisub i Xatarc: Neteja del Fons Marí a Sa Palomera (recollida de residus, separació de materials i pica-pica).