El Jardí Botànic de Blanes acollirà a l’agost 10 espectacles musicals

Al fons el Templet Linné, on es faran les actuacions

Ahir es va presentar al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes les Nits de Marimurtra, que són una proposta per gaudir de 10 espectacles musicals de petit format en els espais més emblemàtics del Jardí Botànic, amb la possibilitat de prendre alguna consumició doncs hi haurà servei de bar. Les Nits de Marimurtra s’emmarca en la celebració de l’Any Carl Faust, que commemora el 60è aniversari de la mort del creador del jardí. Se celebraran els divendres i dissabtes del mes d’agost així com l’1 de setembre.

Es tracta d’una programació de 10 concerts variats, originals i intimistes que cerquen aconseguir que es tracti d’una experiència única i diferent. A més, cal comptar l’al·licient afegit que aquests 10 concerts són les úniques ocasions al llarg de l’any en què es pot visitar el Jardí Botànic Marimurtra de nit.

Calendari de Les Nits de Marimurtra

Divendres i dissabtes del mes d’agost : 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 i 31, així com l’1 de setembre. L’horari és des de les 21 fins a les 1.00 h.

Coincidint amb Les Nits de Marimurtra, s’obriran al públic alguns dels espais més emblemàtics del Jardí Botànic perquè els seus visitants els puguin gaudir: la Plaça Goethe, on hi haurà un servei de bar; el Templet de Linné, on es faran les actuacions musicals amb les escales, condicionades a manera de petits balconades o llotges, amb taules i capacitat per fins a sis persones.

El preu de l’entrada és de 15 euros, i la venda anticipada es fa a Floristeria La Camèlia de Blanes, al Cafè de la Vila de Lloret, així com al Jardí Botànic Marimurtra.

Descarregar el programa de Les Nits de Marimurtra