Activitats a Blanes els dies 6, 7 i 8 de juliol

Divendres 6 de juliol 

§ De 16 a 20 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorei Ryu Blanes: seminari Summer Camp Shorei Ryu. 

§ De 17,30 a 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (passeig de Catalunya, 2): VII edició de les Jornades Pedagògiques d’Estiu.

§ A les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (passeig de Dintre, 31): presentació d’Alba, de Joan Adell, guardonat amb el Premi de Narrativa Antoni Bru Ciutat d’Elx 2017. 

Dissabte 7 de juliol

§ De 10 a 14 i de 17 a 20 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanesi organitzat pel Club Esportiu Shorei Ryu Blanes: seminari Summer Camp Shorei Ryu. 

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, (Roig i Raventós, 2): inauguració i lliurament de premis de la 46a. edició del Concurs Fotogràfic Digital Quillat 2018, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC). 

§ Mostra Jove 2018 (tallers de circ, manga i fimo, i serveis de bar i barra a preus populars), organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes. 
– A les 19 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, ballada de swing. 
– A les 20 hores, a la Pl. d’Espanya, mostra de circ. 
– A les 21,15 hores, a la Pl. dels dies Feiners, batucada Sa Forcanera. 
– A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, concerts. 

§ A les 20,30 hores, entre Sa Pujola i Sa Palomera, i organitzada per la Parròquia Sta. Maria. 
Benedicció del Mar. 

§ A les 21,30 hores, a la Pl. de l’Església, i com a acte de celebració de l’Enramada de Raval i Sa Carbonera: sopar a la fresca, generosa rifa i música en viu. 

Diumenge 8 de juliol

§ De 10 a 14 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Esportiu Shorei Ryu Blanes. 
Seminari Summer Camp Shorei Ryu. 

§ A les 19 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, recorregut pels passeigs  de la façana marítima i petita festa final a la banda nord de la platja central: Color Blanes X Runners, organitzada per l’Ajuntament de Blanes, el Centre Excursionista de Blanes, el Club Triatló Blanes i el Grup Fondistes de Blanes. 

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, al monument “Al Frare”, i organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la Cobla la Principal de Banyoles.