anuncio_erc

Malgrat tindrà un carril per a vianants i bicicletes des de Can Palomeres fins al Camí del Mig

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Diputació de Barcelona va iniciar ahir dimecres les obres de construcció de l’itinerari de vianants a la carretera BV-6001 entre l’avinguda dels Països Catalans i el Camí del Mig a Malgrat de Mar. Les obres milloraran les condicions de seguretat viària tant per als vehicles com els vianants i ciclistes, donant continuïtat a l’itinerari per deixar-lo tancat.

Les obres tenen un cost de 156.616,35 euros i les porta a terme l’empresa Civil Stone SL. L’Ajuntament finançarà un 10,33% del cost, és a dir, 16.178,7 euros. La resta, 140.437,88 euros, l’assumeix la Diputació de Barcelona. El termini d’execució dels treballs és de quatre mesos,

Les obres inclouen la construcció de l’itinerari paral·lel ai seguint el mateix rasant que la carretera amb un carril mixt per a vianants i bicicletes de 2,50 metres d’ample al marge dret, separat de la calçada per una barrera mixta de fusta i acer. També es col·locaran baranes al cap del terraplè de l’itinerari i s’adequarà la senyalització a la normativa i el drenatge existent.