La 10a Festa dels Contes de Blanes es farà al jardí Pinya de Rosa aquest diumenge

Cartell de la Festa dels Contes

La Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer , amb la col·laboració de la Parròquia Santa Maria i l’Ajuntament de Blanes -així com d’altres empreses, particulars i entitats-, han organitzat una nova edició de la Festa dels Contes, que se celebrarà el proper diumenge 24 de juny. Començarà a les 18,30 hores de la tarda i s’acabarà a les 20 hores. La fundació fa desde 2044 una tasca de divulgació i suport als nens i familiars afectats per aquesta malaltia.

Com és habitual, els protagonistes seran els contes, alguns clàssics i d’altres adaptats, però tots explicats per rondallaires blanencs i convidats especials. Per aquest assenyalat aniversari, enguany es comptarà amb la participació, entre d’altres, de l’escriptora Ma Mercè Roca, així com d’altres coneguts personatges. També està prevista la participació del Club Vitry de Gimnàstica Rítmica que encapçala Elena Vitrhichenko, medallista olímpica dels Jocs d’Atlanta de l’any 1996.

Per poder facilitar l’accés fins el Jardí Botànic Pinya de Rosa, hi haurà un servei d’autobusos-jardinera que sortiran tant des de Blanes com des de Lloret. El servei de Blanes sortirà des de la plaça Catalunya amb parada a la zona del Port cada mitja hora amb anada i tornada fins les 20’30 h. Val a dir que el preu del bitllet serà de 2’25 euros, la meitat del què és habitual, ja que l’empresa de transports Panoràmic Blanes  col·labora també en l’organització d’aquesta festa.

La festa és totalment gratuïta, si bé qui vulgui col·laborar amb la Fundació Joan Petit – Nens amb Càncer ho pot fer de diverses maneres al llarg de l’acte: comprant una camiseta al preu de 5 euros; qualsevol de les tres edicions de llibres amb els reculls dels Contes de Sant Joan que s’han fet fins ara al mateix preu, 5 euros; o bé adquirint butlletes al preu d’1 euro pel sorteig que es farà d’una estada a la Cerdanya per a tota la família.

Després de la sessió de contes, la festa continuarà amb un berenar per a tothom amb la tradicional coca de Sant Joan -cedida gratuïtament per la Pastisseria Orench de Blanes -, refrescos i gelats, així com amb el sorteig d’obsequis varis cedits per diverses entitats col·laboradores.