Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 de juny

Divendres 22 de juny 

§ A les 18 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, i dins dels actes de celebració de les Festes del Racó d’en Portes 2012.
Festa per als més menuts. Xocolatada i pallassos.

§ A les 19,45 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Xerrada a la Biblioteca: Les gorgònies del canó de Blanes, amb els biòlegs Carol Campillo i el Dr. Carlo Tidu. Organitzada per S’Agulla Entitat Mediambiental.

§ A les 22 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Racó d’en Portes 2012: Cinema al Carrer. Selecció de curtmetratges patrocinada per l’entitat cultural Crit d’Art.

 

Dissabte 23 de juny

§ De les 9 a les 15 hores, al Camp de Futbol de Gespa dels Pins: Torneig de futbol Vila de Blanes, categoria infantil, Organitzat pel CD Blanes.

§ A les 10 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Racó d’en Portes 2012: Sardinada per a tothom, gentilesa de Pescados Sala.

§ De les 18 a les 24 hores, al Pg. de Pau Casals, des del Banc dels Músics fins a l’alçada del C. Ample, i organitzat per l’AEiG Pinya de Rosa: Dinamització mitjançant balls i tallers a càrrec de diferents associacions culturals de la vila, i sopar popular.

§ De les 18 a les 3 hores, al Pg. de Pau Casals, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzada per Acció Cultural Es Viver: Revetlla de Sant Joan 2012. Foguera a l’alçada del Bar La Terra.

§ De les 19 a les 21 hores, al Pg. de Cortils i Vieta: Capoeira, a càrrec de Nilton Ferreira.

§ A les 21 hores, a l’Av. de Catalunya, i organitzats per l’AAVV de la Plantera: Sopar popular i revetlla de Sant Joan 2012 amb música i ball. Foguera al solar existent davant l’estació d’autobusos.

§ A les 22 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Racó d’en Portes 2012: Sopar Popular i a continuació ball i gresca fins a la matinada a càrrec de Sebas Rider.

Diumenge 24 de juny

§ A les 12 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Racó d’en Portes 2012: Missa Rociera amb la Coral Rociera Romero Verde.

§ A les 18 hores, a la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Racó d’en Portes 2012: Berenar-homenatge als avis del barri i actuació dels grups de la Casa del Mar.

§ De les 18,30 a les 20 hores, al jardí botànic tropical Pinya de Rosa, i organitzada per l’associació Amics d’en Joan Petit, Nens amb Càncer, i la Parròquia Sta. Maria de Blanes: Festa dels Contes per Sant Joan 2012.