L’entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars tanca la Festa Infantil del Carnaval de Blanes

La desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars ha posat aquest vespre punt i final a la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes que s’ha celebrat durant tota la tarda a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva.

Ha estat la primera part de la jornada d’aquest dissabte, que es tancarà amb la Nit Jove que s’allargarà fins la matinada.

El Concurs de Disfresses Infantil i Familiar ha comptat enguany amb un centenar d’inscripcions: 50 a la categoria de 0 a 4 anys; 31 participants en la de 5 a 12 anys i 14 inscripcions en la categoria familiar. El jurat l’han format Isaac Martín, del Consell Local de la Joventut; Laia Buixeda, de l’Associació de Veïns de Sa Massaneda; i Anna Rosa Bou, de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Els tres membres ho han tingut certament difícil per poder destriar els guanyadors de cadascuna de les tres categories. S’han lliurat un total de 9 premis, tres per a cadascuna de les modalitats. El concurs ha començat amb la desfilada dels participants, que han estat ajudats en tot moment per un mestre de cerimònies excepcional, Aitor Roger, caracteritzat per a la ocasió.

Finalment, s’han entregat els guardons als guanyadors de les diferents disfresses, dels quals se n’han valorat diversos conceptes: originalitat, disseny, material amb què estava confeccionada i temàtica. També s’han tingut en compte els complements, com ara el maquillatge i el pentinat. La classificació de les tres categories ha estat la següent :

Fotos: Ajuntament de Blanes