La Festa Infantil i Familiar del Carnaval de Blanes omple de públic la Ciutat Esportiva

La Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la més gran amb què compta aquest equipament, s’ha omplert a vessar de públic al llarg de tota la tarda d’avui dissabte amb motiu de la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud 2018.

Els 4.100 m2 que mesuren el recinte s’han transformat en un gran envelat festiu amb música, entreteniment i música per a tots els públics.

A partir de les cinc de la tarda han començat els actes per entretenir i divertir centenars de persones de totes les edats, en la línia d’anteriors edicions en què el públic infantil i familiar són els principals protagonistes de la gresca. El nou escenari carnavalesc es va estrenar per primera vegada l’any passat, i en aquesta segona edició ha repetit l’èxit assolit al 2017.

A banda d’assegurar-se que la festa no s’hauria de suspendre a causa de la pluja, el fet d’estar sota aixopluc ha garantit que no s’hagi passat el fred que està fent aquests dies a la major part del territori català, i a més s’ha pogut aparcar gratuïtament a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes. En cas que la gana o la set apretessin, ha estat en funcionament una barra de bar atesa pels membres del Consell Local de la Joventut de Blanes que, entre d’altres al·licients, ha ofert una xocolatada apta per a celíacs a preus populars.

Carnaval per a públic de totes les edats

La jornada festiva s’ha iniciat amb l’obertura de les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantil, així com amb la posada en marxa dels inflables a càrrec d’Ok Titans repartits a la pista. En aquesta ocasió, prenent com a referència l’experiència de l’any passat, s’ha augmentat el nombre d’atraccions, on la canalla ha pogut pujar-hi gratuïtament tant com ha volgut.

A les sis de la tarda ha començat una llarga estona d’entreteniment amb l’espectacle Tabasko que Rasco ofert pel grupRovell d’Ou. Durant més d’una hora i mitja, hi ha hagut animació infantil i balls amb música en directe, mentre simultàniament continuaven funcionant els inflables.

Concurs de Disfresses Infantil i Familiar

Cap a quarts de vuit ha arribat un altre dels moments culminants de la festa, amb la desfilada dels inscrits en el Concurs de Disfresses Infantil i Familiar. Finalment, s’han lliurat tres primers premis en cadascuna de les tres categories: Mini (de 0 a 4 anys), Infantil (de 5 a 12 anys), i Familiar per a grups de famílies.

El jurat havia de valorar diversos conceptes: originalitat de la disfressa, disseny, material amb què estava confeccionada i temàtica. També s’ha tingut en compte si eren d’elaboració pròpia, així com els complements: maquillatge i pentinat.

Poc després del lliurament de premis, s’ha fet el tancament de portes de la pista de la Ciutat Esportiva Blanes per preparar-ho tot de cara al següent esdeveniment que ha de tenir lloc a partir de quarts d’11 de la nit i fins ben entrada la matinada: la Nit Jove.

La Pista Verda on hi haurà hagut els dos actes festius del Carnaval de Blanes pot allotjar fins a un màxim de 14.500 persones i, per tant, és la més apta perquè hi hagi aquest tipus d’esdeveniments lúdics i d’entreteniment.

Fotos: Ajuntament de Blanes