Miky López Corregidor serà el nou regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Blanes

Miky López Corregidor

Víctor Catalan, fins ara regidor del grup municipal ICV-EUiA a l’Ajuntament de Blanes, ha presentat la seva renuncia al seu càrrec. El seu lloc l’ocuparà el següent de la candidatura presentada al 2015, Miky López Corregidor.

Després de set anys d’intensa i laboriosa activitat en política municipal, marcats en els darrers temps per la complicada situació de l’Ajuntament de Blanes, Víctor Catalan ha pres aquesta decisió, que les persones que integren la coalició lamenten però respecten, a la vegada que agraeixen la feina realitzada, desitjant-li el millor en aquesta nova etapa.

Tal com està previst, el seu lloc dins el grup municipal serà ocupat per Miky López Corregidor, número cinc de la llista de la candidatura de 2015. Nascut a Blanes el 1974, és un home implicat en política des de molt jove. Corregidor és músic i la seva professió és enginyer de so. Està molt vinculat als moviments juvenils i musicals de la vila de Blanes i té experiència al món sindical. A més, ha desenvolupat una intensa activitat política dins la coalició essent responsable de comunicació de la mateixa.

Corregidor prendrà possessió del càrrec en el ple que se celebrarà el 29 de març ja que en el ple d’aquest mes, el dia 22, s’oficialitzarà la dimissió de Víctor Català.

En la actualitat, el nou regidor blanenc forma part de la direcció federal d’Izquierda Unida i és membre de la Coordinadora Federal. Corregidor es va incorporar a l’equip de campanya d’Alberto Garzón per a les eleccions generals de 2015, formant part des de llavors de l’equip de comunicació política d’IU com a responsable de Xarxes Sociales.

Per un escàs nombre de vots, al 2015 no va poder incorporar-se com a cinquè regidor de la coalició. Estem convençuts que ara serà un bon relleu que complirà la seva tasca dins el grup municipal amb el rigor i la eficàcia que el caracteritza, avalada pel seu interès i coneixement del món de la política