La cadena ALDI ha obert un nou supermercat a Blanes

ALDI

Blanes ja compta amb un nou supermercat ALDI situat a l’Avinguda Parlament de Catalunya, 71-79. La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d’aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.

La inauguració d’aquesta nova superfície ha comptat amb la presència de l’alcalde de Blanes, Mario Ros, qui després dels discursos inaugurals ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions. El Responsable d’Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, ha reafirmat l’aposta de la cadena per Blanes i ha expressat la seva confiança en què la nova botiga tindrà una bona acollida permetent als seus habitants seguir disposant d’una bona alternativa a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana.

Alexandre Pagès i l’alcalde Mario Ros / ALDI

Amb la inauguració d’aquest supermercat, s’enceta l’activitat al Pla Parcial Costa Brava, el darrer projecte urbanístic que s’ha posat en marxa en aquest municipi d’ençà que a principis d’aquest 2017 van començar els treballs del Projecte d’Urbanització. L’alcalde, Mario Ros, ha destacat la importància d’aquest fet: «Més enllà de la inauguració d’aquest nou centre en concret, crec que és una molt bona notícia per a tota la població de Blanes que comenci a haver-hi activitat en aquesta nova zona d’expansió. No tan sols per revifar l’economia de la ciutat, sinó també el seu àmbit laboral».

Ajuntament de Blanes

A ALDI, els clients poden trobar un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Els seus establiments ofereixen una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a botiga amb tot allò necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics. A més a més, ALDI posa al servei del consumidor un ventall de productes de marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus, oferint així una alternativa de compra de productes d’alta qualitat als millors preus.

Ajuntament de Blanes

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients han realitzat les seves compres i participat i gaudit de les activitats i promocions organitzades en motiu de la inauguració. I per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix la cadena, els consumidors també han pogut degustar plats preparats a partir de productes ALDI.

Aquest nou establiment de la cadena s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 56 establiments, 13 dels quals a la província de Girona. La nova botiga ha contribuït, a més, a la dinamització econòmica de Blanes amb la creació d’un total de 4 nous llocs de treball, que se sumen a la plantilla de l’antiga botiga, reforçant així l’aposta d’ALDI pel personal local.