S’obren les inscripcions per a les activitats d’estiu al Casal de Joves Morralla de Blanes

Taller de tepaies naturals, realitzat aquest any

La nova programació de l’espai blanenc posa a disposició del col·lectiu juvenil la possibilitat d’iniciar-se en el japonès, un taller de fotografia digital i posar-se en forma fent tricking o ballant batuka brasilera, entre d’altres.

La nova programació d’activitats d’estiu del Casal de Joves Morralla s’iniciarà el proper 21 de maig i s’allargarà fins a finals de juliol. També hi ha tallers de hip hop, manga i cant.

 

Tots els tallers són gratuïts, excepte els de tricking i fotografia, que tindran un cost mínim per als participants de 20 i 15 euros respectivament, per al curs complet per poder assumir les despeses de material que es generin en aquestes activitats. La resta, com a la primera programació regular d’aquest 2012, es podran realitzar gràcies al treball voluntari dels joves. D’aquesta manera, el projecte de Morralla fa un pas més cap a l’autogestió de les seves activitats.

Foto: Ajuntament de Blanes

Seguint aquesta línia, també cal destacar el retorn de la música en directe al nou espai del Casal -a la planta baixa de l’equipament habilitada per a aquesta activitat-. Per demà a la nit s’ha programat l’actuació de dos grups de rock a partir de les 22 hores. Això dóna resposta a una de les propostes més votades que hi ha hagut en l’elaboració del Pla Local de Joventut.

Aquesta iniciativa posa en marxa el projecte musical Blandasonora, que pretén promocionar un oci alternatiu basat en la producció cultural i artística emergent del municipi i comarques.

Paral·lelament, l’equip educatiu està acabant de concretar una sèrie de càpsules, monogràfics i activitats com ara els «Findes de cine al Morralla» o bé experiències de sonorització musical i circ per completar la programació trimestral.

Pel que fa a la programació d’estiu, val a dir que les inscripcions començaran el proper dilluns 11 de maig, i que les places són limitades.

Inscripcions Tallers d’Estiu: de l’11 al 18 de maig de 2012

§ Portal Jove
C/Ample 11 / Horari: de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 17.30 a 20.30 h / Telèfon : 972 379 329 / joventut@blanes.net

 

§  Moralla, Espai Creatiu

Avinguda de l’Estació 70, nau 4; Polígon Industrial (darrere benzinera Galp) / Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h / moralla@blanes.net