«El Xiringuito» de Ràdio Blanes celebra els 50 programes

«El Xiringuito» tracta temes molt diversos

El passat diumenge 25 de març, el programa de Ràdio Blanes «El Xiringuito» va celebrar l’emissió del seu 50è programa amb un especial de dues hores que va comptar amb la participació del públic en directe i l’assistència de més de 40 de persones. El primer programa va ser el 17 d’octubre de 2010, i des d’aleshores, «El Xiringuito» s’emet cada diumenge de 8 a 9 del vespre a Ràdio Blanes, al 97.7 de la FM.

 

Coordinat pels joves blanencs Guillem Bitlloch, Tomàs Llorens i Alba Lupiáñez, compta amb la col·laboració habitual de Pep Anton Vieta, Betlem Tor i les «Supernenes»: Maria Cordovilla, Laura Gutiérrez i Laia Mateu. Al programa especial del 25 de març, a més, va afegir-s’hi Toni Mañach, filòsof i còmic que va composar i interpretar una cançó en directe.

«El Xiringuito» és un programa d’humor i actualitat blanenca que aglutina temes tan diversos com ciència, actualitat, associacionisme blanenc, televisió i premsa rosa. Alguns dels entrevistats que han passat pels estudis de Ràdio Blanes han estat Xavi Marina, Fina Brunet, Joan Adell, Adam Martín Skilton o Salvador Roca i també entitats blanenques com la Colla Sardanista Sa Palomera, Rialles, la plataforma de dones de Blanes o el club de rem Treumal, entre moltes altres.

Més informació: www.facebook.com/elxiringuito.