S’incorporen a la Policia Local de Blanes cinc agents interins per treballar fins a l’octubre

Ajuntament de Blanes

Cinc agents interins han rebut les credencials per iniciar la seva nova tasca a la Policia Local de Blanes. L’alcalde Miquel Lupiáñez els ha rebut al despatx d’alcaldia, donant-los la benvinguda i desitjant-los molta sort en aquesta tasca.

Acompanyava a l’alcalde l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, així com el secretari de la corporació local, Joan Solà, i el cap tècnic de Recursos Humans, Rafa González.

Miquel Lupiáñez ha encoratjat els cinc nous agents a complir amb el seu treball, sense oblidar que el seu principal objectiu ha de ser estar al costat de la ciutadania, ajudar-los en el què puguin necessitar. En aquest sentit, l’alcalde també els ha animat a treure el màxim rendiment d’aquesta experiència que repercutirà en la seva formació professional i personal, així com de cara a la seva carrera laboral.

Els cinc agents interins han realitzat aquests dies un curs de formació de 40 hores que se’ls ha impartit a les dependències de la Policia Local de Blanes. Un cop enllestida, està previst que durant aquesta setmana s’incorporin a la feina i comencin a treballar en les tasques assignades.

Les seves funcions seran de reforç del Servei de Vigilància de la zona de la platja i la façana marítima, així com tasques de regulació de trànsit, control del compliment de les ordenances municipals i d’estacionament de vehicles. El seu àmbit d’actuació es circumscriu al centre de la vila, així com a les tres principals zones de bany i platges de Blanes: Cala Bona, Blanes Centre i S’Abanell.

El seu període de treball a la Policia Local de Blanes finalitzarà a l’octubre, ja que el seu contracte no pot ser superior als sis mesos al contemplar-se així en la legislació vigent pel que fa a les administracions locals. Inicialment es va fer la selecció d’un total de sis agents, però un d’ells va renunciar de mutu propi a la seva plaça. Al no haver quedat cap altre aspirant que hagués superat les proves, s’ha hagut de reduir la incorporació a cinc efectius.