Obres de reparació als Passeig de Fenals de Lloret i Passeig de Mar de Blanes

Esvoranc d’uns 10 metres quadrats al Passeig de Fenals / Foto: Ajuntament de Lloret

A partir d’avui s’inicien les obres de reparació del passeig de Fenals de Lloret. El passeig va quedar seriosament malmès a causa de l’episodi de pluges de l’octubre de 2011, que varen provocar l’erosió de la sorra de la base del passeig de la platja de Fenals.

Es va descalçar fins al punt que es va produir l’esfondrament de part del paviment, i es va obrir un esvoranc d’uns 10 m2 en un dels laterals del calaix de formigó de la riera, que va causar desperfectes en alguns serveis.

En una reunió recent, l’alcalde de Lloret, Romà Codina, va exposar al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, la necessitat de reparar el passeig amb caràcter prioritari. L’alcalde manifestava que «més enllà del impacte visual negatiu que provoca l’esvoranc, ens preocupa sobretot la seguretat i la repercussió econòmica que pot tenir aquests desperfectes de cares a la imminent inici de platges». Actualment la zona afectada es troba totalment aïllada amb tanques.

Els costos de reparació del passeig seran assumits pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, com actuació d’emergència, i la previsió és que estiguin enllestides abans de la festivitat de Setmana Santa.

Obres de reparació del paviment en una part del Passeig de Mar de Blanes / Foto: José Fernández

Per altra banda, aquesta setmana també es realitzen treballs de reparació en una superfície del Paseig de Mar de Blanes, tal com mostra la imatge adjunta.