El conseller de Territori i Sostenibilitat es reuneix amb els alcaldes de la Selva

Imatge de la reunió

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, es va reunir ahir amb els alcaldes de la comarca de la Selva a la sala d’actes del Consell Comarcal. En el transcurs de la reunió extraordinària amb motiu de la visita del conseller, els 26 alcaldes de la comarca han pogut expressar quines són  les seves principals preocupacions.

 

En aquesta ocasió, el Consell d’Alcaldes extraordinari ha tingut un únic punt de l’ordre del dia, que tenia com a objectiu tractar els temes de territori i sostenibilitat que afecten els municipis de la Selva.

 

Després d’una breu introducció per part del conseller, han pres la paraula els alcaldes de la comarca. L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha obert el torn obert de paraula per part dels alcaldes i així successivament fins a l’alcalde d’Anglès, Pere Espinet, que ha estat qui ha fet l’última intervenció. La sessió s’ha iniciat a la una del migdia i s’ha allargat durant dues hores i mitja.

A l’acte també hi ha assistit el delegat del govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i diversos directors territorials.

Abans de la trobada amb els alcaldes de la comarca, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha lliurat les claus dels habitatges de lloguer amb protecció oficial situats al carrer de Francesc Moragas i al carrer Migjorn de Santa Coloma. Els pisos formen part del Pla de Xoc que el conseller va presentar el passat mes de setembre per adjudicat els habitatges buits de la Generalitat. L’acte ha tingut lloc a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma.