La Ciutat Esportiva de Blanes acollirà les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris

La Ciutat Esportiva de Blanes ha estat triada enguany per acollir les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris, que tindrà lloc el 29 de febrer amb la participació d’estudiants de 12 universitats públiques i privades. Les finals de bàsquet, futbol sala, hoquei, handbol i voleibol es disputaran a la Ciutat Esportiva, mentre que les de futbol es faran al camp municipal de Can Borell.

L’organització d’aquests campionats és rotatòria entre les dotze universitats catalanes que integren l’Esport Català Universitari (ECU). Enguany els campionats estan coordinats per la Universitat Pompeu Fabra.

 Des de l’Ajuntament de Blanes s’ha valorat molt positivament que els organitzadors d’una competició amb aquesta projecció hagin triat la Ciutat Esportiva del municipi. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Xavier Marcos, ha destacat: «Estem treballant per aconseguir que la Ciutat Esportiva de Blanes es consolidi dins del circuit esportiu i sigui un referent de qualitat. No tan sols per acollir esdeveniments d’aquest abast, sinó també com a promoció del municipi, perquè els participants tornin a la nostra vila per gaudir dels seus atractius».

Els Campionats de Catalunya Universitaris tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre els membres (estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis) de les comunitats de les diferents universitats catalanes mitjançant competicions esportives. També promouen els valors i l’esperit esportiu dels seus participants i la implicació de les diferents entitats i organismes relacionats amb l’esport universitari.

Les universitats que seran representades a les proves que s’acolliran a la Ciutat Esportiva de Blanes són: Universitat Abat Oliva (UAO), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat de Vic (UVic).

L’any passat la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris van comptar amb la participació de prop de 400 esportistes, incloent-hi entrenadors i delegats.

Els horaris dels partits i els llocs on es faran són els següents :

Ciutat Esportiva, 29 de febrer de 2012

 

– Pista Verda 1: 10.30 h Voleibol masculí   // – 13.30 h Voleibol femení

Pista Verda 2: 11.30 h Futbol sala femení //  – 13.30 h Futbol sala masculí

13.30 h Bàsquet femení

Pista Verda 3: 11.30 h Bàsquet masculí  //  – 13.30 h Bàsquet femení

Pista Verda 4: 11.30 h Handbol femení // – 13.30 h Handbol nasculí

Pista Vermella: 11.15 h Hoquei Semifinal 1

12.15 h Hoquei Semifinal 2
13.15 h Hoquei Partit 3r i 4t Llocs
14.15 h Hoquei Final

Camp de Futbol de Can Borell, 29 de febrer de 2012: 12.30 h Futbol Masculí