L’Ajuntament de Vidreres crea una eina per rebre incidències a la via pública



Vídeo elaborat per Barcelona Televisió

L’Ajuntament Vidreres ha posat en marxa una nova eina de participació ciutadana està a disposició de tots els vidrerencs i vidrerenques. El regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, Bosco Anton, ha explicat que «amb aquest servei còmodament, podreu notificar a l’Ajuntament de qualsevol incidència a la via pública i estar informat contínuament dels passos que s’estan duent a terme per resoldre-la». En aquest sentit, Bosco ha assenyalat que «només amb un ordinador connectat a Internet o amb el teu ‘smartphone’ podràs, molt fàcilment col·laborar amb aquest servei participatiu de millora de la via pública».

 

Respecte la posada en marxa d’aquesta nova eina, Bosco ha assegurat que les persones són l’ànima i el motor dels municipis i, per tant, des de l’equip de govern ens vàrem proposar estar tan a prop com fos possible dels problemes quotidians de tots els ciutadans i ciutadanes de Vidreres. A més, tal com ha continuat, les tecnologies de la informació i la comunicació ofereixen una oportunitat que no es pot deixar escapar per disposar d’un canal de comunicació directe i immediat amb la ciutadania. Finalment, en relació al nou web del projecte, Bosco ha assegurat que «és una clara aposta per les noves tecnologies al servei de les persones».

En relació a la vila de Vidreres, Bosco Anton ha assenyalat que és una vila en transformació, que necessita donar resposta a noves inquietuds i adaptar-se a la lògica evolució de la societat moderna. Per això, finalment Bosco ha instat a tots els ciutadans a que utilitzin aquest nou web. Segons ha assegurat li agradaria que «fos un instrument capaç de fer la vida més fàcil als ciutadans».

El regidor de Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Comunicació de l’Ajuntament de Vidreres, Bosco, ha explicat que el web Repara ha obtingut el premi Millor Web 2011 als premis del Dia d’Internet i ha estat finalista dels premis Living Labs Global Awards 2011.