Demà comença l’International Grand Prix Vila de Blanes

El Club de Vela Blanes es prepara per un dels esdeveniments esportius més importants de la temporada i que té lloc tot just quan comença l’any: l’International Grand Prix Vila de Blanes se celebrarà a la Badia de Blanes del 2 al 5 de gener.

 

Les preinscripcions de les diferents categories han estat obertes fins el dia 28 de desembre i enguany hi ha prevista la participació de més de 150 regatistes de 12 països diferents que competiran en les classes Europa, 420 i 29er. L’International Grand Prix Vila de Blanes serà, enguany, part de la Copa d’Espanya de la classe Europa.

La competició constarà d’un total de 9 proves per als Europa i 11 per als 420, de les quals caldrà completar-ne dues perquè la regata sigui vàlida. Les proves es distribuiran de tres en tres al llarg dels dies, excepte el segon dia de regata en què els 420 en faran tan sols una. Per als 29er hi ha programades 14 proves (2 el primer dia i 4 la resta).

La regata Grand Prix Vila de Blanes portarà els millors esportistes de les classes participants a aigües blanenques. L’esdeveniment està organitzat pel Club de Vela Blanes, la Federació Catalana de Vela i la Real Federación Española de Vela.